طرز تهیه کباب کوبیده + فیلم آموزشی

طرز تهیه کباب کوبیده + فیلم آموزشی

کباب کوبیده یکی از غذاهای بسیار معروف و سنتی ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی هم شناخته می شود. توصیه می شود ابتدا کلیپ آموزشی زیر را ببینید .

کباب کوبیده دارای محبوبیت بسیار زیادی در میان ایرانیان است و به همین دلیل در خیلی از مجالس شادی و عزا از آن برای پذیرایی استفاده می شود.

به دلیل همین محبوبیت کباب کوبیده با دستورهای متنوعی مانند کباب کوبیده تابه ای، کباب کوبیده با گوشت مرغ، کباب کوبیده با سویا و .. تهیه می شود که می تواند تمام سلایق و ذائقه ها را در بر گیرد، برای مشاهده این آموزش آشپزی ایرانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

1گوشت مخلوط۸۰۰ گرم
2پیاز آب گرفته۲۰۰ گرم
3دنبه تازه گوسفندی۱۰۰ گرم
4نمک۱ قاشق چایخوری
5بکینگ پودر (اختیاری)۱ قاشق چایخوری
6فلفل سیاهبه اندازه دلخواه
7زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
8کره۵۰ گرم
طرز تهیه کباب کوبیده + فیلم آموزشی

مرحله اول

برای تهیه کباب کوبیده رستورانی ابتدا ۴۰۰ گرم گوشت راسته گوسفندی را به همراه ۴۰۰ گرم گوشت قلوه گاه گوساله و دنبه گوسفندی داخل چرخ گوشت می ریزیم و دو تا سه مرتبه چرخ می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب و جادار قرار می دهیم. در ادامه در ظرفی جداگانه پیازها را با رنده متوسط رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی شان را به طور کامل می گیریم.

مرحله سوم

حالا پیاز آب گرفته را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و آب پیاز را در یک کاسه کوچک می ریزیم و کنار می گذاریم. در ادامه بکینگ پودر را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به گوشت اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد کباب را باید به خوبی ورز دهیم تا گوشت منسجم شود به طور که حالت چسبناکی پیدا کند که وقتی مایه کباب را از داخل کاسه بلند می کنید تکه تکه نشود و همه گوشت به صورت یکدست بلند شود.

مرحله پنجم

ورز دادن را ادامه می دهیم تا مایه کباب یکدست و کاملا منسجم شود، سپس یک سلفون روی کاسه می کشیم و به مدت ۲ ساعت به مایه کباب در یخچال استراحت می دهیم. پس از گذشت ۲ ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله ششم

برای سیخ کردن کباب ها ابتدا سیخ های پهن مخصوص کباب کوبیده را با آب پیاز خیس می کنیم سپس به اندازه یک پرتغال کوچک از گوشت بر می داریم و سیخ را بین گوشت قرار می دهیم و آنرا روی سیخ پهن می کنیم.

مجله دکتر سلامی

مرحله هفتم

پس از سیخ کردن کباب با انگشت روی گوشت نقش می اندازیم، این کار علاوه بر اینکه باعث می شود کباب مغز پخت شود، به زیبایی ظاهری کباب نیز کمک می کند. اگر کار سیخ کردن کباب برایتان مشکل است می توانید از کباب زن دستی هم استفاده کنید.

مرحله هشتم

در این مرحله منقل ذغال را با ذغالی یکدست و کاملا روشن آماده می کنیم، سپس سیخ ها را به آرامی روی منقل می چینیم. پس از آنکه کباب ها خودشان را گرفتند، آنها را به صورت متداوم می چرخانیم تا به صورت یکنواخت بپزند.

مرحله نهم

پس از اینکه پختن کباب ها به پایان رسید، کره را ذوب می کنیم و به همراه زعفران با یک برس تمیز روی کباب ها می مالیم. این کار علاوه بر اینکه کباب ها را زیباتر می کند، بعث خوشمزه تر شدن کباب کوبیده می شود.

نکات پخت کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده + فیلم آموزشی

اندازه استاندارد کباب کوبیده

وزن استاندارد هر کباب کوبیده باید بین ۷۵ تا ۱۲۵ گرم باشد ، البته وزن کلی کباب کوبیده به اندازه و پهنای سیخ هم بستگی دارد. در صورتی که بیش از حد مایه کوبیده روی سیخ قرار دهید ممکن است کباب شما از روی سیخ بریزید ، ضمن اینکه کباب مغز پخت نمی شود.

در صورتی که کمتر از وزن استاندارد هم از مایه کوبیده روی سیخ قرار دهید ممکن است کباب شما خیلی سریع بسوزد و در صورتی که نسوزد مطمئنا کباب شما خشک خواهد شد. پس در زمان سیخ کردن مایه کوبیده این موضوع را حتما در نظر بگیرید.

کباب کوبیده با سنگدان مرغ

با توجه به اینکه برای همه اقشار جامعه مقدور نیست برای تهیه کباب کوبیده از گوشت گوسفندی استفاده کنند، ما یک آموزش کامل برای تهیه کباب کوبیده با سنگدان مرغ آماده کرده ایم، برای مشاهده این آموزش در ادامه به مطلب زیر مراجعه نمایید.

فیس نم 

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

سه + شانزده =