انجیر | خواص انجیر | خواص انجیر خشک

انجیر | خواص انجیر | خواص انجیر خشک

834

پیامبر اکرم (ع) درباره انجیر می فرماید:
انجیر را بخورید چرا که براي نقرس و بواسیر مفیداست .
انجیر طبیعتی گرم وتر دارد.
اشاره کرد. ,C6,B2,B1A,B از ویتامین هاي موجود در انجیر می توان به ویتامین
املاح بسیاري در انجیر وجود دارد که ازجمله آنها می توان به آهن،پتاسیم ، فسفر، کلسیم، منیزیم اشاره کرد.

انواع میوه انجیر

پنج گونه مشترک از انجیر وجود دارد، هر نوع، طعم و شیرینی خاصی دارد و انواع این میوه شامل:

1. انجیر سیاه

829

این انجیر پوستی سیاه و داخل صورتی رنگ است. آنها فوق العاده شیرین هستند. برای خوردن به عنوان یک دسر و یا مخلوط کردن در کیک یا دستور العمل کوکی برای افزایش طعم مناسب هستند.

2. انجیر کادوتا- Kadotas

بایگانی‌های انجیر کادوتا |

گوشت بنفش رنگ و پوستی سبز رنگ دارند. آنها در میان تمام گونه های انجیر کمترین شیرینی را دارند.

3. کالیمیرنا – انجیر Calimyrna

نهال انجیر کالی میرنا | هایپر تره بار

در خارج سبز مایل به زرد است و داخل آن، کهربایی است. آنها در مقایسه با انواع دیگری از انجیر بزرگتر هستند و عطر و طعم منحصر به فرد و قوی دارند.

4. انجیر ترکی قهوه ای

نهال انجیر قهوه ای ترکیه | هایپر تره بار

انجیر ترکی دارای پوست بنفش و گوشت قرمز است. عطر و طعم آنها ملایم و شیرین تر از انواع دیگر انجیرها است. آنها را در سالاد مصرف می کنند.

5. آدریاتیک – انجیر Adriatic

ارقام نهال انجیر

دارای پوست سبز روشن هستند و در داخل آن صورتی است. آنها نیز به عنوان انجیر سفید نامیده می شوند زیرا بسیار سبک هستند. آنها بسیار شیرین هستند و می توانند به عنوان یک دسر ساده میوه مصرف شود.


مجله پزشکی دکتر سلامی

از فایده هاي درمانی موجود در انجیر می توان به موارد زیر اشاره کرد:

انجیر براي اعصاب، مغز وقلب بسیار مفید است.
انجیر کاهش فشار خون ، جلوگیري از سرطان سینه و درمان نقرس رابه ارمغان می آورد، از ضعف عضلات نیز جلوگیري کرده و
سردرد،گوش درد، دندان درد و معده درد را درمان می کند.
به جهت داشتن دانه هاي ریز، معده و روده را تقویت می کند.
قولنج را درمان ، استخوان را محکم، تشنگی را برطرف ، کم خونی را جبران می کند.
وزن را کاهش داده وگرسنگی را به تاخیر می اندازد؛ البته در مواردي هم چاق کننده است.
تعرق بدن را زیاد، حرارت بدن را کاهش و بیماري هاي پوستی را درمان می کند.

833


تب ،تهوع، سوختگی، ورم چرکی، بیماري هاي ریوي و مقاربتی را درمان کرده و موجب افزایش نیروي جنسی می شود.
بوي بد و درد دهان رااز بین می برد.
چربی، سدیم و کلسترول ندارد.
ضد سرطان است ونیروي جنسی را تقویت می کند.
دستگاه هاضمه را تقویت و سوء هاضمه را بهبود می بخشید.
انجیر فایده هاي ضد سرطانی نیز دارد.
یبوست را درمان کرده وادرار آور است و روده بزرگ را تمییز می نماید.
آرتروز درد مفاصل را درمان می کند و در تقویت کبد نیز نقش مهمی را ایفا می کند.
از آنجا که قندانجیر به سرعت روده کوچک جذب می شود،انجیر براي کسانی که قند خونشان کاهش می یابد و به یکباره احساس
ضعف می کنند، مفید است و قند خون را افزایش می دهد.
همچنین انجیر در درمان بیماري هاي پوستی نیز مفید است .
انجیرخشک شده نیز براي درمان نفخ و باد معده استفاده می شود. شیره انجیر، در درمان افسردگی ، جراحت پوستی و ریزش مو
مفید است،گلودرد و سرفه را کاهش می دهد. برگ انجیر،نیاز به انسولین را در افراد دیابتی کم می کند و جراحات و زخم ها را
التیام می بخشد.

انجیر را می توان با میوه هاي دیگر خورد ولی می بایست مواظب میوه هاي اسیدي مانند پرتقال و گریپ فروت
بود چرا که با انجیر سازگاري ندارند. سوپ انجیر بسیار مقوي است و براي افزایش شیر زنان اثر بسزایی دارد. برگ پخته درخت
انجیر ملین است . براي برطرف کردن ورم، می توان برگ درخت انجیر را روي آن گذاشت. جوشانده برگ درخت انجیر ، درد
شکم را درمان می نماید. جوشانده انجیر خشک ، درمان کننده التهاب مجاري دستگاه تنفسی، کلیه و ذات ریه است وبراي آبله،
سرخک و مخملک نیز مفید است.

832

مزایای دیگر انجیر

1. بهبود سلامت گوارش با مصرف انجیر

2. خواص انجیر برای بهبود سلامت قلب

3. کلسترول پایین با خوردن انجیر

4. خواص انجیر برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ

5. درمان کم خونی با مصرف انجیر

6. انجیر با میزان قند پایین در بیماران دیابتی

7.جلوگیری از سرطان پستان با انجیر

8. خواص بینظیر انجیر برای تقویت استخوانها

9. انجیر غنی در آنتی اکسیدان ها

10. تنظیم فشار خون بالا با انجیر

11. افزایش استقامت جنسی با خوردن انجیر

مجله پزشکی دکتر سلامی

زیاده روری ممنوع

زیاده روي در خوردن انجیر، براي کسانی که اختلالات معده و روده،کبد ضعیف دارند و مبتلایان به قند توصیه نمی شود.
همچنین زیاده روي در خوردن انجیر نفخ و اسهال را به همراه می آورد و براي چشم نیز مضر است.
کسانی که درد کبد دارند باید انجیر را با گردو بخورند.

افرادی که دارای پوست حساس یا سابقه آلرژی هستند، نباید از انجیر استفاده کنند .

هرگز انجیر کال مصرف نکنید ،آنها لاتکس سفید را تولید می کنند که حاوی ترکیبات فوکووماریس و (5-MOP) است که می تواند حساسیت شدید در اطراف دهان و لب را ایجاد کند، که می تواند به سرعت به سایر قسمت های بدن گسترش یابد.

فیس نم 

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

چهار × دو =