دستور پخت آلبالو پلو

دستور پخت آلبالو پلو

در تابستان که فصل آلبالوست می‌توانید برای طبخ این غذا از آلبالو تازه استفاده کنید؛ اما میتوانید در فصل آلبالو هسته های آن را خارج نموده و فریز کرده تا در بقیه فصل‌ها از خوردن این غذای خوش‌ آب ‌و رنگ محروم نشوید.

پیشنهاد میکنم طبق ویدئو پیش برید تا مشکلی برایتان پیش نیاید .

مواد لازم برای تهیه آلبالوپلو

  1. برنج: ۴ لیوان
  2. آلبالو بدون هسته: نیم کیلو
  3. شكر: ۲۵۰ گرم
  4. ران مرغ: یک کیلو
  5. پیاز: ۱ عدد
  6. روغن و زعفران: به مقدار لازم
  7. نمک و ادویه: به مقدار کافی

طرز تهیه آلبالوپلو مجلسی

بهترین طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ،گوشت + مواد لازم | دکور پلاس
دستور پخت آلبالو پلو

مرحله اول : برنجی را که از قبل با نمک خیسانده بودید، آبکش کنید

مرحله دوم : آلبالوها و شکر را داخل قابلمه بریزید. اگر وقت دارید بهتر است یک ساعت صبر کنید تا آلبالو آب بیاندازد؛ اما اگر وقت ندارید می‌توانید بلافاصله هم مراحل را ادامه دهید.

مرحله سوم : قابلمه آلبالو و شکر را روی شعله متوسط قرار دهید. اجازه دهید ۱۰ دقیقه باهم بجوشند. دقت کنید که زیاد نجوشانید که رنگ آلبالوها تیره نشود

مرحله چهارم : آلبالوها را از آبکش رد کنید و شربت را دوباره روی حرارت خیلی کم بگذارید تا غلیظ‌تر شود.

مرحله پنجم : مرغ‌ها را با مقداری آب، چند قاشق روغن، پیاز، نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و آب مرغ تقریباً تمام شود.

مرحله ششم : به انتخاب خودتان ته‌ دیگ را سیب‌زمینی یا نان لواش بگذارید و برنج آبکش شده و آلبالوهای پخته را لایه‌لایه روی هم بریزید. بعد از حدود نیم ساعت از پخت برنج کمی آب آلبالو را روی برنج بریزید.

حال این غذای لذیذ را نوش جان کنید .

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

هجده − دوازده =