طرز تهیه آبگوشت مجلسی + فیلم آموزشی

طرز تهیه آبگوشت مجلسی + فیلم آموزشی

طرز تهیه آبگوشت خوشمزه مجلسی با نخود و لوبیا برای ۴ نفر رستورانی ، آبگوشت دارای انواعی مانند بزباش، کشک، گندم و بلغور… است که در شهرها و مناطق مختلف با محتویات متفاوت چون ادویه‌ها و غیره پخته می‌شوند.مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه آبگوشت

  • نخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوان
  • گوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرم
  • گوجه فرنگی ٢عدد متوسط
  • پیاز یک عدد
  • سیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)
  • سیب زمینی ٢ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • لیمو عمانی یک عدد
  • مرزه خشک به دلخواه یک ق.چ
  • نمک ، فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت

طرز تهیه آبگوشت | دیزی | دستور پخت آبگوشت | مواد لازم جهت آبگوشت
طرز تهیه آبگوشت مجلسی + فیلم آموزشی

برای تهیه یک آبگوشت لعاب دار و خوشمزه و خوش بر و رو در ابتدا از یک شب قبل نخود و لوبیا را در آب بخیسانید این کار شما باعث میشود در هنگام طبخ زودتر پخته شوند ، حالا شما گوشت خرد شده را همراه با چربی و استخوان درون قابلمه ریخته سپس به آن نخود و لوبیا را اضافه کنید

پس از انجام این کار ۱ عدد پیاز و یک حبه سیر گوجه فرنگی های پوست کنده را درون قابلمه بریزید، لیمو عمانی و مرزه را هم فراموش نکنید ، حالا ۶ برابر حجم مواد خود آب اضافه نمایید در پایان کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید ، حرارت را در حالت متوسط قرار داده

مدت زمان پخت غذا را با استفاده از یک شعله پخش کن بیشتر کنید تا حسابی جا افتاده و لعاب دار شود . در ۱۵ دقیقه پایانی پخت رب گوجه فرنگی را تفت دهید و همراه با سیب زمینی درون قابلمه بریزید، اکنون غذای شما آماده برای سرو شده است.نکات مهم و کلیدی آشپزی

استفاده از قلم نیز در غذای شما می تواند برای افرادی که لاغر و کم خون هستند مفید باشد ، مزاج این خوراک خوشمزه رو به گرمی میباشد و مصرف آن در فصول سرد سال توصیه می شود .

فیس نم 

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

19 − هفت =