خواص پوست مرکبات ; پوست 9 میوه را اصلا دور نیندازید

خواص پوست مرکبات
خواص پوست مرکبات

خواص پوست مرکبات ; پوست 9 میوه را اصلا دور نیندازید

شاید به کارگیری از پوست مرکبات مقداری تعجب آور به نظررسدالبته در شرایطی که از فواید بی سابقه آن ها با خبرگردید میتوانید از آن به راحتی استفاده نمایید.

وارد کردن پاره ای پوست مرکبات به رژیم غذایی میتواند مواد پرخاصیت زیادی به بدن برساند، البته توجه نمایید که پیش از مصرف پوست، آن‌ها‌را به دقت بشوئید تا عاری از هر نوع مواد آفت کش شیمیایی و یا این که مواد محافظ باشد.

پوست مرکبات شامل پوست لیموترش ، پرتقال و گریپ فروت است . براساس داده ها گیاهان دارویی و ادویه ها، پوست مرکبات دربردارنده معیار بالایی از ویتامین C بوده و با فواید سلامتی در ارتباطاست .

حتما بخوانید : ادویه های مجاز و ممنوع در حاملگی

هرچند دانشمندان تحقیقات اکثری در رابطه پوست مرکبات ایفا دادند و بر این باورند که پوست این میوه ها دارنده ترکیبات دیگری نیز برای نگهداری سلامتی بد نمی‌باشند.

پیشگیری از دیابت و چاقی با مرکبات براساس پژوهش هاانجام یافته در مجله علوم زندگی، عصاره پوست مرکبات حاوی فلاون پلی متوکسیلات (PMFs) بوده که ممکن میباشد در کمک به دوری از دیابت مفید باشد.

براساس این مطالعه، عصاره پوست مرکبات سبب کاهش سطح سرم تری گلیسیرید (TG) و کلسترول گردیده که هر دو با اختلالاتی برای مثال دیابت و چاقی در ارتباط می باشد.

همینطور عصاره مرکبات ممکن میباشد منجر بهبود حساسیت به انسولین گردد.

کلسترول نوع بد پوست مرکبات ممکن میباشد با کاهش خطر بیماری قلبی در ارتباط باشد. براساس مطالعه منتشر گردیده در مجله کشاورزی و شیمی موادغذایی، استفاده از پوست مرکبات به جهت ترکیبات PMF مو جود در آن تاثیر بالقوه ای درکاهش کلسترول دارد.

براساس یافته های این مطالعه، به کار گیری از یک رژیم غذایی با میزان یک درصد PMF در همسترها (موش های بزرگ) باعث کاهش 32 تا 40 درصدی کلسترول نوع بد یا LDL شد.

همینطور مطالعه مشابهی در انسان ها نیز، کاهش کلسترول تام را نشانداد.

پوست مرکبات را می توان برای بهره مندی از فواید بالقوه ی آن به موادغذایی برای مثال سالادها، سوپ ها، مرغ یا ماهی اضافه کرد.

خاصیت آنتی اکسیدانی پوست مرکبات دربردارنده مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان ها است. پوست مرکبات تحت عنوان مواد آنتی اکسیدانی ممکن میباشد از DNA در برابرآسیب های سرطان زا مراقبتنماید.

مصرف پوست مرکبات به طور طبیعی به جهت سطوح بالای ویتامین C جانور در آن، سبب ارتقاء اثرات آنتی اکسیدانی پوست این میوه ها می‌گردد.

حتما بخوانید : غذا های نفخ دار را بشناسید


اینطور اثبات گردیده که پوست ۹ نوع میوه و غذای گیاهی را اصلا نباید به دور بیندازید:


پوست مرکبات:

 برخی از مزایای تغذیه ای مرکبات در پوست آنان پنهان میباشد. هر دو قاشق چای خوری از پوست مرکبات، ۳ گرم فیبر داراست. همینطوراثبات گردیده که میزان ویتامین ث پوست مرکبات، ۵ برابر بیشتر از گوشت آنان میباشد. پوست مرکبات همینطور دربردارنده ویتامین ها و املاح معدنی از جمله ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، فولات، ویتامین ب ۶، ویتامین ب ۵، ویتامین آ، کلسیم، آهن، پتاسیم، روی و منیزیم میباشد.


پوست موز:

پوست موز دربردارنده تریپتوفان میباشد که سبب به تقویت خلق و خوی و تقویت سیستم عصبی میشود.

پوست هندوانه: 

دربردارنده اسید سیترولین میباشد که در بدن به آرژنین تبدیل می‌گردد و به بهبود گردش خون، افزایش جریان خون، بهبود سلامت قلب، ارتقاء ایمنی بدن و کاهش خستگی عضلانی کمک می نماید. علاوه بر این، پوست هندوانه دربردارنده ویتامین های ث و ب ۶ میباشد.

حتما بخوانید : مدیریت و درمان سکته قلبی


ساقه های بروکلی:

ساقه این سبزی دربردارنده سولفورفان میباشد؛ یک آنتی اکسیدان فیتوشیمیایی که خاصیت ضدالتهابی داراست و از سلول ها در برابرآسیب های رادیکال های آزاد حفظ می نماید و منجر به غیر فعال کردن سلول های سرطان زا می گردد.


هسته آناناس:

 غنی از بروملین میباشد و خاصیت ضد التهابی دارااست. مصرف هسته آناناس منجر به کاهش ورم مفاصل گردیده و درد عضلانی را کم می نماید. هسته آناناس دربردارنده خاصیت ضد التهابی نیز می‌باشد و اثرات بالقوه برای مبارزه با سرطان دارااست.

پوسته پیاز:

در پوسته کاغذی پیاز کروستین فراوانی وجود دارااست؛ فلاونوئیدی که منجر به مبارزه با التهاب، کاهش فشار خون، جلوگیری از تشکیل پلاک در شریان ها و حفظسلامت قلب میگردد. پیاز سرخ دربردارنده کورستین بیشتری نسبت به پیاز رنگ زرد و سفید میباشد.


برگ کرفس:

برگ های این گیاه غنی از منیزیم، کلسیم، و ویتامین ث می باشند. شما می توانید برگ های کرفس را به سالاد به عنوان یک نوع سبزی اضافه نمایید.

دانه‌های کدو تنبل:

دانه ‌های کدو یا همان تخم کدو را که همه می‌ شناسیم، البته شاید از خاصیت دیدنی و مفیدش چیزی ندانید. این تخمه جادویی سرشار از منیزیم بوده و برای پوکی استخوان، پروستات ، انگل ‌زدایی، کاهش کلسترول و پیشگیری از سرطان اثر گذارمی باشد.


پوست کیوی:

 مشابه به پوست مرکبات، سرشار از ویتامین ث بوده و فیبر آن بیشتر از پوست بقیه میوه ها میباشد. بخشی از ویتامین ای موجود در این میوه در پوستش نهفته است .

فیس نم 

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

6 + پانزده =