طرز تهیه 18 نوع آش شگفت انگیز و پرطرفدار

طرز تهیه 18 نوع آش شگفت انگیز و پرطرفدار

به فیس نم خوش آمدید در این مقاله قصد داریم به شما انواع اش را معرفی کنیم و به شما توصیه می کنیم که مقاله بعدی ماه شد طرز تهیه ی آش می باشد را حتما مطالعه کنید و آن را به دوستان خود معرفی کنید امیدوارم که از این مطلب خوشتان آمده باشد و اگر خوشتان آمد حتمن در پایین این پست نظرات خود را برای ما ارسال کنید مطمئناً نظرات شما برای ما مهم است . 

طرز تهیه 18 نوع آش شگفت انگیز و پرطرفدار

آش چیست ؟

آش یک غذای آبکی ست که انواع گوناگونی دارد آش یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که تقریباً در تمام قسمتهای ایران پخته می شود ولی در شهرهای مختلف طرز تهیه و مواد آن فرق می‌کند، آش در فرهنگ ایرانی گاه غذا و گاه دارو به شمار می رود ، گاهی هم غذای اصلی و گاهی هم به عنوان پیش غذا یا عصرانه میل میشود  . 

این نکات را رعایت کنید تا  آش لذیذ تر و بهتر را تجربه کنید
  1. چرا باید با آتش ملایم و مدت آن هم باید طولانی باشد و مرتب باید هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شود و ته نگیرد
  2. تمام حبوباتی که در آن بکار میبرید باید از شب قبل خیس شده باشد .
  3. اگر در آش ، برنج استفاده میشود باید کاملا له شده باشد ، باری پختن آش بهتر است از خرده برنج ( نیم دانه ) استفاده کنید چون زودتر له میشود ، زمان خیس خوردن برنج بستگی به نوع برنج دارد .
  4. آبی که داخل آش می ریزیم باید آب جوش باشد و برای اینکه برنج کاملا باز شود آب را به دفعات در آش بریزید .
  5. گوشتی که برای پخت نان به کار می رود بهتر است گوش گوشت گردن یا سینه باشد .
  6. موقع پاک کردن سبزی آش ، ساقه های سبزی را دور نریزید استفاده از ساقه های سبزی آش را لذیذ تر می کند .
  7. گندم که می خواهید برای آن به کار ببرید بهتر است گندم پوست گرفته و چرخ کرده باشد و در ثانی با چرخ گوشت آ کرد ن را چرخ کنید .  
  8. اگر می خواهید در آش ازگوشت استفاده نکنید و آش شما خوشمزه شود حتماً از قلم گوساله از وسطش شکسته اید استفاده کنید .
  9. آش زمانی جا افتاده است که روی آن خود به خود ببندد .
  10. وقتی آش جا فاتاد مرتب هم بزنید تا ته نگیرد .
  11. گوشت و حبوبات را همیشه جداگانه بپزید چون زمان دقیق پخت حبوبات مشخص نیست .
  12. مناسب ترین ظروف برای پخت آش ، ظروف مسی است .

هرکدام را که می پسندید همین امروز برای خودتان درست کنید ، با اولین آش که آش آبادان می باشد شروع می کنیم .

1 – آش آبادان

آش تند

مواد لازم برای 8 نفر

نخود : 1 پیمانهکشک : به مقدار لازم
لوبیا سفید : 1پیمانهروغن : به مقدار لازم
عدس : 1 پیمانهفلفل قرمز یا سیاه : مقدار لازم
برنج: 2 پیمانهنمک و زردچوبه : به مقدار لازم
گوشت : 240 گرمنعنا خشک : به میزان لازم
تره : 500 گرمآب : میزان لازم
پیاز متوسط: یک عدد رنده شده 

طرز تهیه آش آبادان :

1 . ابتدا گوشت را همراه پیاز رنده شده و زردچوبه تفت می دهیم .  

2 . پس از یک ساعت نخود و لوبیا سفید را به گوشت اضافه کنید .

3 . وقتی گوشت و حبوبات کاملا پخته شد  ، برنج ، عدس ، سبزی و فلفل را به آن اضافه کنید ، و شغله گاز را تنظیم کنید ، باید هر چند دقیقه هم بزنید تا ته نگیرد .

4 . افتادن آش زمانی است که گوشت کاملا ریش ریش شده و از هم جدا شود .

5 . روی این آش را با کشک ، نعنا داغ و مقداری گوشت تزیین کرده و  آن ار میل کنید  .

از ویژگی های این غذا مزه تند آن است : معمولا در سفره صبحانه خوزستانی ها مخصوصا آبادانی ها یافت می شود .

———– فیس نم ———————————-Facenam.ir——————–

2 . آش آبغوره

مواد لازم برای 4 نفر

لوبیا چیتی یا قرمز : نصف پیمانهرب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذا خوری
عدس : نصف پیمانهآبغوره : به میزان لازم
برنج : نصف پیمانهنمک وفلفل و زردچوبه : به میزان لازم
سبزی آش : 500 گرمنعنا خشک : به میزان لازم
پیاز : 2 عدد متوسط رنده شده و خلال شدهآب : به میزان لازم
گوشت چرخ کرده : 200 گرم 

طرز تهیه آش آبغوره :

  1. لوبیا را با اب مورد نیاز بپزید
  2. پس از نیم پز شدن لوبیا ، عدس و برنج را به آن اضافه کنید .
  3. گوشت چرخ کرده را با پباز رنده شده مخلوط کرده ، بصورت کوفته ریزه درآورده و به آش اضافه کنید .
  4. پس از پختن برنج و لعاب انداختن آن ، سبزی آش را به آن اضافه کنید
  5. پس از آنکه آش جا افتاد ، نمک و فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید .
  6. پیاز را خلال کرده و با مقداری کمی روغن سرخ کنید . به آن کمی زردچوبه زده رب را اضافه کنید و کمی تفت دهید .
  7. می توانید آش را با نعنا داغ و پیاز سرخ کرده و تزیین کنید .

———– فیس نم ———————————-Facenam.ir——————–

3 . آش آلو

آش آلو

مواد لازم برای 6 الی 8 نفر

برنج : 1 پیمانهزعفران : به میزان لازم
لپه : 1 پیمانهنعنا : به مقدار لازم
سبزی(جعفری ، اسفناج ، نعنا ، گشنیز) : 1 کیلونمک و فلفل و زدچوبه : به مقدار لازم
آلو خشک : 250 گرمآب :  به میزان لازم
کره : به میزان لازم 

طرز تهیه آش آلو :

1 . لپه و برنج را همراه مقداری آب بپزید .

2 . برنج را داخل لپه بریزید و پس از پخته شدن ؛ کره و نمک و فلفل را اضافه نمایید .

3 . بعد از یکی دو جوش ، سبزی را اضافه کنید .

4 . یک ربع بعد ، آلو را در آش ریخته و با حرارت  ملایم بگذارید تا آش جا بیفتد .

5 . روی آش را با نعنا داغ و زعفران تزیین کنید .

———– فیس نم ———————————-Facenam.ir——————–

4 . آَش انار

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

سبزی آش : 1 کیلوگرمباقلای مازندرانی : 100 گرم
لپه : 1 و نیم پیمانهپیاز : 1 عدد
گوشت چرخ کرده : 200 گرمنعنا : به میزان لازم
بلغور : 1 و نیم قاشقآب انار : 1 و نیم پیمانه
برنج : 1 و نیم پیمانهنمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

طرز تهیه آش انار :

1 . بلغور لپه و برنج را با هم بپزید .

2 .  سبزی را به همراه نمک و فلفل و زرد چوبه خوب بپزید .

3 .  سبزی را به لپه و برنج افزاید و بگذارید تا خوب پخته شوند .

4 .  باقلا و نسبت پیاز داغ و نعنا داغ را به آن بیفزایید . 

5 .  بعد از پخته شدن باقلا ها ،  رب انار و آب انار را نیز به‌اش افزوده بگذارید تا آش خوب جا بیفتد . 

6 .  گوشت را به صورت کوفته های ریزه  سرخ کرده اید  به آش اضافه کنید . 

7 .  برای تزیین نعنا داغ و پیاز داغ استفاده کنید . 

———– فیس نم ———————————-Facenam.ir——————–

5 . آش بادام

آش بادام

مواد لازم برای 2 نفر

آرد : 1 قاشقروغن حیوانی یا روغن کنجد : 1 قاشق
شیر : یک و نیم لیوانشکر : نصف پیمانه
بادام : 1 پیمانه 

طرز تهیه آش بادام :

1  .  روغن و آرد را با هم تفت دهید . 

 2.   بعد از اینکه بوی آرد را حس کردید شیر سرد را اضافه کنید .  

3  .  سپس نصف بادام ها را اضافه کنید . 

4 .  شکر اضافه کنید و اجازه دهید تا جا بیفتد . 

5  .   برای تزیین از بادام استفاده کنید . 

———– فیس نم ———————————-Facenam.ir——————–

6 . آش بلغور ترکی

مواد لازم برای 4 نفر

گوجه فرنگی: 500 گرمآبگوشت : 8 پیمانه
سبزی آش : 400 گرمآبغوره : 3 پیمانه
بلغور گندم : 300 گرمپیاز داغ : 2-4 قاشق سوپ خوری
لوبیا قرمز : 100 گرمنمک ، فلفل ، زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه آَش بلغور ترکی :

  1. گوجه فرنگی را پوره کنید و در مقداری روغن همراه زردچوبه تفت دهید  تا نیمی از آب آن کشیده شود .
  2. اب بلغور  خیس خورده را خالی کنید ،  و همراه با آبگوشت به گوجه فرنگی اضافه کنید . 
  3. 3.      حرارت را بالا ببرید تا آب بجوشد و بعد حرارت را پایین بیاورید درب قابلمه را ببندید و یک ساعت زمان دهید تا بلغور کمی نرم شود . 
  4. 4.      لوبیا قرمز را همراه پیاز داغ و نمک و فلفل به آش اضافه کنید یک ساعت دیگر صبر کنید تا لوبیا نرم شود .  
  5. 5.      سبزی آش را همراه آبغوره در این مرحله به قابلمه اضافه کنید و آش را هم بزنید  .
  6. آب آش را  اندازه کنید و در صورت لزوم مقداری آب جوش به آن بیفزایید و صبر کنید تا با حرارت ملایم و درب بسته کاملا جا بیفتد .  
  7. می توانید روی آن را به دلخواه با نعنا و سیر و پیاز داغ تزیین کنید .

———– فیس نم ———————————-Facenam.ir——————–

7 . آش تبریزی ( اوماج آشی )

آش اوماج یکی از آش های سنتی و پرطرفدار تبریز است که اغلب در سرما تهیه می‌شود آذری‌ها اعتقاد دارند که این آش برای سرماخوردگی بسیار مفید است .  

مواد لازم برای 4 نفر

عدس : 1 پیمانهآرد: یک و نیم پیمانه
پیاز : 2 عدد بزرگرب گوجه : 1 قاشق غذاخوری
سبزی آش ( ریحان بنفش ، مرزه و تره ) : 2 پیمانه خرد شدهروغن جامد : 1 قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند : 1عددنمک : به میزان لازم

طرز تهیه آش تبریزی :

  1. ابتدا پیاز خرد شده و عدس و سبزی آش را همراه روغن جامع و کمی نمک بگذارید خوب بپزد  . 
  2. 2.      وقتی مواد خوب تخت اضافه کرده و بگذارید چند جوش بزند . 
  3. آرد را در ظرف مناسبی با مقداری نمک خوب هم بزنید سپس کم کم آب اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا تمام آرد به گلوله های خمیری تبدیل شود ،  سپس ،  گلوله های خمیری را بین دو دست گرفته و به هم بمالید تا به شکل تکه‌های نامنظم خمیر از بین دو دستتان پایین بریزد .   قبل از اینکه تمام خمیر از دستتان بیرون بریزد دستهای را بتکانی خمیرها را برداشته بهمن این کار را آنقدر ادامه دهید تا تمام خمیر تبدیل به تکه‌های کوچک شود که به این تکه ها اوماج گفته می‌شود حالا اوماج ها را کم کم به آش در حال جوش  اضافه کرده و در حین اضافه کردن مرتب آش را به هم بزنید اگر آش را به هم نزنید اوماج ها به هم چسبیده و خوب نخواهند پخت بعد از اضافه کردن اوماج، آش لعاب داری خواهید داشت  .

———– فیس نم ———————————-Facenam.ir——————–

8 . آش ترخون

آش ترخون

مواد لازم برای 6 نفر

بلغور گندم : 1 پیمانهترخون و تره : 500 گرم
برنج : یک دوم پیمانهپیاز : 3 عدد
نخود، لوبیا سفید ، عدس ، ماش : هرکدام یک پیمانهنمک ، فلفل ، زرد چوبه : به میزان لازم استفاده شود
روغن مایع : به میزان لازم 

طرز تهیه آش ترخون :

  1. ابتدا بلغور را خیس کرده یک ساعتی بماند .
  2. بلغور را با آب و نمک بپزید و بعد برنج و نخود و لوبیا سفید را اضافه کنید و بعد از نیم ساعت ماش و عدس را اضافه کنید .
  3. وقتی حبوبات پخته ، ترخون و تره را به آش اضافه کنید .
  4. و پیازها را  سرخ کرده زردچوبه را به آن اضافه کرده سپس به آن بیافزایید و اجازه دهید آش جا بیفتد 

نکته:  این آش را می‌توانید با ماست میل کنید

———– فیس نم ———————————-Facenam.ir——————–

9 . آش تره

آش تره

مواد لازم برای 4 نفر

برنج نیم دانه : 2 یمانهتره : در حدود 1 پیمانه
گوجه فرنگی درشت : 4 یا 5 عددنمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم
رب  گوجه فرنگی: 1 قاشق غذا خوریفلفل سیاه و آبلیمو : به میزان لازم

طرز تهیه آش تره :

  1. تمام مواد را به غیر از فلفل سیاه و آبلیمو را داخل قابلمه بریزید و در حدود ۳۰ لیتر آب روی آن بریزید و صبر کنید تا خوب بپزد توجه کنید که نباید خیلی سفت و یا خیلی آبکی باشد . 

نکته :  بهتر است از برنج های بودار مثل طارم یا عنبر بو استفاده کنید .

2 .  بعد از این که خوب پخته شد روی آن آب لیمو و فلفل سیاه بزنید و میل کنید .  

———– فیس نم ———————————-Facenam.ir——————–

10 . آش جو

مواد لازم برای 8 نفر

سبزی آش : 1 و نیم کیلو : ( تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز و اسفناج )پیاز خلال کرده : 1 کیلوگرم
جو پوست گرفته : 240 گرمکشک ساییده : 1 لیتر
حبوبات ( لوبیا سفید ، لوبیا چیتی ، نخود ، عدس ) : 1 کیلو گرمنمک ، فلفل ، زرد چوبه : به میزان لازم
گوشت  گردن : 750 گرم 

طرز تهیه آش جو :

  1.  حبوبات را خوب بپزید . 
  2. گوش را همراه با یک عدد پیاز نمک و زردچوبه بگذارید بپزد سپس با گوشکوب بکوبید و بهحبوبات پخته اضافه کنید  .
  3. 3.      برنج و جو را از قبل خیس کرده اید بگذارید بپزد وقتی پخته شد حبوبات را همراه با گوشت به آن اضافه کنید .
  4. سبزی آش را اضافه کرده آش را به هم بزنیم و صبر کنید تا جا بیفتد .
  5. زردچوبه و فلفل را درک می روغن تف داده  همراه با مقداری پیاز داغ به آش اضافه کنید سپس نمک را را اضافه کنید .
  6. وقتی آش پخته و آماده شد کشک و سپس نعنا داغ را اضافه و شعله را خاموش کنید
  7. روی آش را با کشک نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید . 

———– فیس نم ———————————-Facenam.ir——————–

11 . آش رشته معمولی

یکی از آشنایی ترین آش های ایرانی که علاوه بر وجه سنتی آن در بسیاری از مراسم مذهبی به عنوان خوراک استفاده می شود.

آشی که تقریباً در تمام مناطق ایران از آن استفاده می شود و جایگاه خاصی در وعده های غذایی گوناگون و فصول متفاوت سال دارد .

این اش از استفاده به عنوان عصرانه و نهار گرفته تا استفاده در سفره های نذری و افطاری از دعا خوانی و آرزوی بازگشت به سلامت مسافران مان تا پخت ،  آش پشت پا گرفته تا کاسه های آش  نذری برای برآورده شدن دعاهایمان جایگاه خود را دارد  .

مواد لازم برای 6 نفر

آرد : 100 گرمپیاز داغ و سیر داغ : به مقدار لازم
سبزی آش : 2 کیلوگرم ( تره ، شوید ، جعفری ، اسفناج ،گشنیز  به مقدار لازم )نمک ، فلفل و زرد چوبه : به مقدار لازم
رشته : 1 بستهروغن : به میزان لازم
حبوبات ( عدس ، نخود، لوبیا سفید ، لوبیا چیتی ) : حدود 1 کیلوگرمنعنا : به میزان لازم

طرز تهیه آش رشته معمولی :

  1. حبوبات را بپزید
  2. سبزیجات را با آبی که قبلاً جوش آورده اید بپزید و بدون آنکه در ظرف را ببندید تا سبز بودن خود را حفظ کنند.
  3. پس از پخته شدن سبزی   آرد را در آب سرد حل کرده و در قابلمه را به همراه سبزی بپزید .
  4. 4.      بابات پخته شده را اضافه کرده بگذارید جوش بخورد.
  5. دو قاشق روغن را با مقداری زردچوبه روی حرارت داغ کرده در آش بریزید . 
  6. رشته را اضافه کرده بگذارید تا با حرارت  نرم و پخته شود و آش غلیظ گردد  .
  7. 7.      پیاز داغ نعنا داغ و سیر داغ و کشک تزیین کنید . 

———– فیس نم ———————————-Facenam.ir——————–

12 . آش زرشک

آش زرشک

مواد لازم برای 3 نفر

برنج : 375گرملپه : 75 گرم
سبزی آش ( تره ، اسفناج ، شنبلیله ، جعفری ) : 1 کیلوگرمپیاز : 275گرم
نمک ، فلفل ، زردچوبه : به میزان لازمنعنا : 3 قاشق سوپ خوری
آب زرشک : 4 پیمانهگلپر : به میزان لازم

طرز تهیه آَش زرشک :

  1. سبزی آش و برنج را همراه سه کاسه آب بپزید .
  2. 2.      وقتی برنج پخته شد و لعاب پس داد  آب زرشک را اضافه کنید .
  3. پیاز را حلقه کرده و سرخ کنید و همراه نمک و زرد چوبه و فلفل در آش بریزید
  4. سپس قدری گلپر نرم هم در آش بریزید .
  5. برای تزیین از نعنا داغ استفاده کنیم . 

———– فیس نم ———————————-Facenam.ir——————–

13 . آش ساده

آش ساده

0 ترمواد لازم برای 4 نفر

لپه : 100 گرمگوشت چرخ کرده قلقلی شده با بال و گردن مرغ : نیم کیلو گرم
عدس : 100گرمشلغم کوچک : 1 عدد
برنج : مقدارش باید از حبوبات کمتر باشدپیاز : 1 عدد متوسط
سبزی ( تره ، جعفری ، گشنیز ) : نیم کیلو گرمنمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
 آبلیمو یا آب غوره : به میزان لازم

طرز تهیه آش ساده :

  1. ابتدا لپه بعد از را با ۲ لیوان آب بپزید .
  2. پیاز را ریز خرد کرده و روی حبوبات بریزیم . 
  3. اگر از بال و گردن استفاده می کنید همان ابتدا همراه با لپه و عدس و پیاز بگذارید بپزد ،  اما اگر از کوفته قلقلی استفاده میکنید باید نیم ساعت به آخر پخت آن را در مواد آش بریزیم . کمی نمک بریزید که مواد بی مزه نپزند . بهتر است از بال و اگر در این آش استفاده کنید چون هم چربی لازم را به آش می دهد و هم آش  را خوشمزه تر می کند  .
  4. سبزی و برنج را بعد از پخته شدن حبوبات در آش بریزید برنج باید خوب بپزد و لعاب پس دهند 
  5. 5.      نمک فلفل زردچوبه و آبلیمو یا آبغوره را هم بریزید  اگر فصل غوره باشد می توانید از  خود غوره  استفاده کنید .
  6. 6.      در قابلمه را بگذارید و حرارت ملایم کنید و مواد هم خوب بپزد و هم برنج خوب جا بیفتد زیاد باز شود و نه نیم پخت به ماند . 
  7. مزه آبغوره یافت آبلیمو را بعداً باز بکشید که مناسب باشد بهتر است از لیموی تازه هنگام خوردن آش استفاده کنیم .
  8. در فصل سرما می توانید از شلغم رنده شده نیز استفاده کنید شلغم را همراه برنج و سبزی در آش بریزید اگر اندازه شلغم بزرگ باشد آش تلخ میشود

نکته :  آش ساده یکی از آش های بسیار خوشمزه است که برای فصل سرما بسیار مناسب است  

———– فیس نم ———————————-Facenam.ir——————–

14 . آش ساده سریع

آش ساده سریع

مواد لازم برای 2 نفر

نخود : نصف پیمانهکردید : 4پیمانه
بلغور یا برنج : نصف پیمانهنعنا خشک : به میزان لازم
گشنیز : 1 دستهدارچین : به میران لازم
جعفری : 1 دستهنمک ، فلفل سیاه ، و زردچوبه : به میزان لازم
اسنفناج : 1 دستهروغن : به میزان لازم
ماست پرچرب : 1 پیمانه 

طرز تهیه آش ساده و سریع :

  1. نخود با نمک و فلفل و یرنج یا بلغور را با لیوان آب بریزید . 
  2. 2.      بعد از سقط شدن جنین سبزی را اضافه کنیم در قابلمه را بگذارید تا رنگ سبزی ها سیاه میشود بگذارید ۵ دقیقه جوش بخورند بعد قابلمه را روی اجاق بگذارید
  3. خرید داخل ظرفی که آش را می کشید ماست را با نمک حسابی هم بزنید تا یکنواخت شود   بعد چند ملاقه آش را بریزید توی ماست حسابی هم بزنید تا یک دست شود بعد دوباره چند قاشق دیگر آش و این کار را تا انتها تکرار کنید .
  4. 4.      با نعنا داغ و دارچین روی آش کنیم را تزیین کنید  . 

———– فیس نم ———————————-Facenam.ir——————-

15 . آش سبزی

آش سبزی

مواد لازم برای 8 نفر

گوشت گوسفند : 600 گرمعدس :1 پیمانه
نخود : 1 پیمانهبرنج 1 پیمانه
لوبیا سفید یا قرمز : 1 پیمانهتره ایرانی : 100 کرم
لوبیا سفید یا قرمز : 1 پیمانهترخون : 150 گرم

طرز تهیه آَش سبزی :

  1. گوش را بپزید سپس آن را در مخلوط کن بریزید و خوب بکوبید .
  2. لوبیا و نخود را خوب بپزید .
  3. گوش را با لوبیا و نخود در قابلمه بزرگ ریخته را هم اضافه کرده به مدت کافی بجوشانید تا دانه برنج در آن محو شود اگر از برنج آش استفاده می کنید این مرحله  زودتر انجام خواهد شد و همچنین آن شما اقوام بهتری خواهد یافت . 
  • 4.      در این مرحله تره و ترخون و عدس را به دیگر مواد اضافه کنید ، نمک به اندازه ی دلخواه بزنید  و طبخ را بر روی شعله ملایم ادامه دهید و مدام آن ار هم بزنید تا آش آماده شود .

———– فیس نم ———————————-Facenam.ir——————-

17 . آش شلعه قلم کار

آش شله قلمکار

مواد لازم برای 10 نفر

سبزی آش ( تره ، شوید ، گشنیز ، جعفری ، ترخون ، مرزه ) : 3 کیلو گرمگوشت گردن: یک کیلو و نیم
برنج : 4 پیمانهروغن : 250 گرم
حبوبات ( لوبیا چشم بلبلی و لوبیا سفید ، لوبیا چیتی ، لوبیا قرمز ، نخود : یک و نیم کیلوپیاز سرخ شده : 3 پیمانه
 نعنا داغ : به میزان لازم

طرز تهیه آش شله قلم کار :

  1. . حبوبات را پخته کنار بگذارید .
  2.  .در اینجا از ۴ ساعت قبل برنج را  خیس کنید حال آب را جوش آورده سبزی و برنج را اضافه کرده بگذارید آرام بپزد وقتی برنج پخته شد حبوبات  پخته را اضافه کرده باز اجازه دهید تمام مواد پخته  و له شود.
  3. گوشت پخته شده را خوب بکوبید و به آش  اضافه کنید و به هم بزنید تا تمام مواد مخلوط شود شود  .
  4. 4         روغن را داغ کرده در چوبه و فلفل را همراه روغن داغ داش اضافه نمایید .
  5. نمک آش را اضافه کرده و بگذارید آش جا بیفتد  .
  6. 6         مقدار پیاز داغ اضافه کرده و روی آش با نمک و بقیه پیازداغ تعیین کنید . 

———– فیس نم ———————————-Facenam.ir——————-

18 – آش شله مشهدی

طرز تهیه برای 4 نفر

گوشت دنده گوسفندی : نیم کیلوگرملوبیا چیتی : 80 گرم
بلغور گندم : 250 گرمماش : 70 گرم
برنج : 150 گرمعدس : 50 گرم
نخود : 80 گرمنمک و ادویه مخصوص آش شله مشهدی: به میزان لازم
لوبیا سفید : 80 گرم 

طرز تهیه :

1 . گوشت و حبوبات را با هم بپزید .

2 . بلغور را اضافه کرده و سپس ادویه ها را اضافه نمایید و بگذارید آش کاملا جا بیفتد >

نکته : این آش باید خیلی تند باشد و نیاز به پیاز داغ ندارد .

———– فیس نم ———————————-Facenam.ir——————-

ممنون از شما که با فیس نم همراه بودید امیدوارم برایتان مفید باشد ، علیرضا باقری سلامی

برگرفته از کتاب زینب محمودی

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

پانزده + 18 =