فوت و فن تهیه دلمه برگ مو

فوت و فن تهیه دلمه برگ مو

فوت و فن تهیه دلمه برگ مو

اکنون که فصل برگ مومی باشد، بهترین فرصت میباشد تا دلمه با برگ مودرست کنیم. پس تا برگ‌ها ترد و جدید می باشند دست به عمل گردید.

مواد مورد نیاز برای تنظیم دلمه برگ موی:

برگ مو: به مقدار موردنیاز
گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
برنج: یک پیمانه
سبزی دلمه (گشنیز، جعفری، نعنا و ترخون): ۳۰۰ گرم
پیاز: دو عدد
لپه: یک پیمانه
نمک: به مقدار لازم
مواد موردنیاز برای چاشنی دلمه:
آب: یک پیمانه
سرکه: نصف پیمانه
شکر: یک فاشق غذاخوری
نمک: به مقدار کم


طرزتهیه و دستور پخت دلمه برگ مو:

۱. لپه و برنج را جداگانه خیس نمائید و سپس نیم پز نمایید.
۲. تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. آنگاه پیاز را به همراهیه خرده زردچوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.

۳. وقتی رنگ پیاز طلایی شد، گوشت را به آن اضافه فرمایید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییرنماید.

۴. برنج و لپه نیم پز گردیده را به گوشت درحال تفت خوردن اضافه کنید و هم بزنید. در انتها سبزی را اضافه نمایید و تفت دهید. پس ازمقداری پاشیدن نمک روی مواد، آنها را از روی حرارت بردارید.

۵. مواد را درون برگ‌ها به طور بقچه‌ای بپیچید. در صورتی‌که برگ‌هایی که استفاده می‌کنید تازه می باشند بایستی دو سه دقیقه‌ای در آب جوش بجوشند تا نرم شوند و نشکنند.

۶. آن‌گاه دلمه‌ها را به طور فشرده و از پشت داخل قابلمه بچینید و ادویه را روی آن بریزید.

حتما بخوانید : طرز تهیه خورشت قیمه

۷. در قابلمه را ببندید تا دلمه‌ها با حرارت کم و با بخار ادویه بپزند.

۸. برای ادویه دلمه از سرکه یا آبلیمو، آب، نمک و شکر استفاده کنید و به اندازه دلخواه از آن هااستفاده نمائید.

۹. دق تفرمایید سرکه را هنگام دم گذاشتن دلمه‌ها اضافه نکنید .

فیس نم 

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

پنج × 2 =