طرز تهیه خورشت هویج

طرز تهیه خورشت هویج

طرز تهیه خورشت هویج

خورشت هویج یکی از انواع خورشت‌های اهل ایران میباشد که اصالتا وابسته به شهر تبریز میباشد و با اسم‌های خورشت هویج ترکی و خورشت هویج تبریزی هم شناخته می گردد ، با فیس نم همراه باشید .

مواد لازم برای تهیه خورشت هویج:

  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • آلو خورشتی: ۱۰۰ گرم
  • هویج یا زردک: ۴۰۰ گرم
  • روغن مایع: به اندازه کافی
  • گوشت خورشتی: ۴۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده: به اندازه کافی
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه خورش هویج مجلسی در آغاز پیاز را بعدازگرفتن پوست و شستشو به صورت نگینی ریز خرد نمایید بعد یک قابلمه مطلوب روی حرارت قرار دهید و کمی روغن مایع داخل آن بریزید. بعد از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد گردیده را به قابلمه اضافه نمایید.

۲. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود آن گاه کمی زردچوبه اضافه فرمائید و تفت دادن را تازمانیکه پیاز و زردچوبه یک دست شوند ادامه دهید. در همین حین گوشت خورشتی را بعداز شستشو به اندازه خورشتی ( مانند خورشت قیمه ) خرد فرمائید.

۳. بعداز خرد کردن گوشت آن را به ادغام پیاز و زردچوبه اضافه نمائید. تفت دادن مواد را ادامه دهید تا‌هنگامی که گوشت سرخ خواهد شد و تغییر‌و تحول رنگ دهد. بعد از اینکه گوشت تغییر تحول رنگ بخشید تعدادی لیوان آب جوش به قابلمه اضافه نمایید و اجازه دهید گوشت بپزد.

حتما بخوانید : طرز تهیه 18 نوع آش شگفت انگیز و پرطرفدار

۴. در مرحله بعدی می بایست هویج‌ها را آماده کنید. برای این منظور هویج‌ها را بعد از شستشو پوست بگیرید و به صورت خلالی خیلی نازک به طوریک پارچه و یک اندازه خرد نمایید.

۵. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل تابه بریزید بعد از آن هویج‌های خلالی را درون روغن تفت دهید تا کمی سرخ شوند. هر چقدر بیشتر هویج‌ها را تفت دهید خورش در پایان زیباتر خواهد شد البته اینکار سبب می گردد خواص هویج‌ها از بین برود.

۶. پیرو آلوهای خورشتی را با تمرکز بشویید و بعداز اینکه گوشت حدودا پخت هویج و آلو خورشتی را به قابلمه خورش اضافه فرمایید. در‌این مرحله پاره ای نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه فرمائید و اذن دهید خورش با حرارت ملایم جا بیفتد.

۷. ۳۰ دقیقه باقی‌مانده به پایان پخت خورش زعفران دم کرده را اضافه فرمایید. مزه خورش را بچشید و در شکل تمایل مقداری آب لیمو ترش به آن اضافه نمایید. در پایان اجازه دهید آب خورش کم شود و روغن بیندازد آن گاه به همراه برنج سرو فرمایید.

۸. برای تزیین خورش هویج می توانید از خلال پسته و زرشک استفاده کنید. برای این خواسته کمی زرشک و خلال پسته را در مقدار مقداری روغن مایع تفت دهید تا پاره ای سرخ شوند آنگاه در زمان سرو برای تزیین خورش استفاده فرمائید.

فیس نم

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

9 − 6 =