طرز تهیه قلیه عدس ; مگه داریم!!

طرز تهیه قلیه عدس ; مگه داریم!!

طرز تهیه قلیه عدس ; مگه داریم!!

قلیه عدس یک غذای بسیار خوشمزه و خاص است که همه مواد غذایی که بدن شما نیاز دارد را می توانید از طریق آن به دست آورید. 

مواد لازم برای تهیه قلیه عدس:

  • ۲ لیوان عدس
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۱ عدد قلم گوسفند
  • چند تکه گوشت گوسفند
  • ۴۰۰ گرم اسفناج پخته
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
  • ۳ قاشق غذاخوری برگ سیر
  • کشک، سیر داغ، پیاز داغ، نعناع خشک برای تزیین


طرز تهیه و دستور پخت قلیه عدس:

۱. ابتدا قلم گوسفند را به مدت ۵ ساعت بجوشانید. قلم گوسفندی بایستی آنقدر بجوشد که کلیه عصاره آن خارج گردد. بعد عدس و گوشت گوسفندی و عصاره قلم را در یک قابلمه روی هم بریزید و با کمی آب ترکیب نمائید و روی اجاق‌گاز قرار دهید تا بجوشد. معمولا سه ساعت طول میکشد که گوشت و عدس تماما بپزد و له شود.

۲. اکنون در یک تابه برگ سیر ، را با چاشنی ها تفت بدهید. گوشت ها را ریش ریش نمائید و یا این که با عدس بکوبید تا به طور کامل له گردد. درحال حاضر اسفناج را به گوشت و عدس اضافه نمایید. مقداری آب درون آن بریزید و منتظر باشید تا بجوشد و حسابی قوام بیاید.

حتما بخوانید : طرز تهیه آب دوغ خیار تابستانه

۳. بعد از قوام آمدن غذای شما آماده میباشد می‌توانید آن را میل فرمایید. برای تزئین قلیه عدس از کشک، سیر داغ، پیاز داغ، نعناع خشک هم می توانید استفاده فرمایید.

آشپزی - فیس نم 

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

پنج × یک =